14 Km

Cartell pel·lícula 14 km

14 km és la distància que separa Àfrica d’Europa, la barrera darrera la qual hi projecten els seus somnis centenars de dones i homes africans que fugen de les guerres i de la fam, o que busquen un lloc on els seus somnis es puguin realitzar.

El film dirigit per Gerardo Olivares té tres protagonistes: Violeta, una noia que no es vol casar amb el vell que li obliguen, Buba, un mecànic que vol triomfar en el món del futbol i el seu germà Mukela, que l’acompanya en el viatge. Amb ells, esperem, patim i compartim les múltiples dificultats del camí. Al final, la inevitable pastera.

Feta amb actors i actrius novells, ens relata, a manera de documental , el drama personal i humà que hi ha al darrera de cada immigrant clandestí. Diu el director: “la pel·lícula vol ser un homenatge als que van triomfar i als que van fracassar, als que viuen i als que van morir en l’intent”.

Si voleu veure una entrevista al director, Gerardo Olivares:

http://es.youtube.com/watch?v=qM3RRS8WSQs&NR=1

Quant a Gloria Condal

Som dues dones d'un petit país, Catalunya. Ens agrada caminar, viatjar i la cultura. Two women from an small country, Catalonia. We like travelling and culture
Aquesta entrada s'ha publicat en Cinema, Solidaritat i etiquetada amb , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Una resposta a 14 Km

  1. caterina ha dit:

    Només 14Km i en canvi pareix una gran distància la que separa Àfrica d’Europa… De vegades és més fàcil evitar els problemes i mirar cap a un altre costat que no veure’ls i enfrontar-s’hi per tal de millorar, ni que sigui una mica…

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s