Frozen river

El riu gelat és el San Lawrence, a la frontera entre els Estats Units i Canadà, un lloc on hi ha una reserva d’indis mohawk. La protagonista, interpretada per l’actriu Melissa Leo (nominada a un Oscar de Hollywood com a millor actriu) fa el paper de Ray, una dona abandonada pel marit, que mira de tirar endavant vivint en una caravana amb els seus fills. Coneix Lila, una índia marginal que guanya diners passant immigrants entre els dos països a través del riu gelat i li proposa participar-hi. Ray accepta, perquè necessita pujar els seus fills i perquè vol obtenir una casa de fusta digna i maca.

Dues dones, dues mares, que lluiten contra corrent per les seves vides i les dels seus fills, amb detalls tendres i impactants. La seqüència final, amb els nens petits rodant en els “cavallitos” que fa voltar el nen gran, és preciosa.

La pel·lícula és dirigida i escrita per una altra dona, Courtney Hunt.

Quant a Gloria Condal

Som dues dones d'un petit país, Catalunya. Ens agrada caminar, viatjar i la cultura. Two women from an small country, Catalonia. We like travelling and culture
Aquesta entrada s'ha publicat en Cinema i etiquetada amb , , , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s