Happythankyoumoreplease

El títol ve d’un consell que va donar un taxista hindú a Annie, una amiga del protagonista, un dia que va pujar a un taxi, a Nova York: felicitat, gràcies, més, sis plau.

radnor

Geroge Radnor

La història parteix del jove escriptor Sam Wexler. Aquell dia ha d’anar a una entrevista amb el director d’una de les editorials més prestigioses de Nova York. Al metro es troba un nen que ha perdut la seva mare (sembla) i l’intenta deixar, no sap massa com, però finalment se l’enduu amb ell. L’entrevista va fatal, i el nen hi té una part de culpa.

La vida de Sam gira al voltant dels seus amics i amigues, que es debaten sobre la feina, l’amor i l’amistat. Annie, la seva millor amiga, té una malaltia que l’ha deixada calva, i segons ella, ha perdut el seu atractiu físic, tot i que un company de feina, Sam 2 li va al darrera.

Charlie i la seva companya Mary Catherine travessen un moment difícil en la seva relació. Ell voldria anar a treballar a Los Angeles, però ella no vol. La vida sentimental de Sam va d’una relació a una altra, fins que un dia coneix Mississippi, una cambrera i cantant. Inicien una relació, però tots dos dubten. Mentrestant, tots li aconsellen que solucioni el tema del nen, que continua a casa seva, pintant dibuixos (i sembla que li surt prou bé). Però un dia es presenta la policia, que l’acusa d’aprofitar-se del menor.

La pel·lícula s’acaba bé. No ens feia gaire gràcia, però ha resultat interessant, sensible, amnb molt bona banda sonora i uns personatges molt propers. Dirigida i protagonitzada per Josh Radnor en el paper del protagonista, està acompanyat de Malin Akerman, Kate Mara, Zoe Kazan, Pablo Schreiber i el petit Michael Algieri, molt convincent en el seu paper.

Quant a Gloria Condal

Som dues dones d'un petit país, Catalunya. Ens agrada caminar, viatjar i la cultura. Two women from an small country, Catalonia. We like travelling and culture
Aquesta entrada s'ha publicat en Cinema i etiquetada amb , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s