Un paseo por el bosque

Una bona pel·lícula per practicar anglès i passar una estona divertida amb dues velles glòries: els actors Robert Redford i Nick Nolte, acompanyats d’una coneguda actriu, Emma Thompson. Els dos grans protagonistes són dos iaios que es proposen fer els Apalatxes, una serralada muntanyosa que va del Quebec a Alabama, uns 3.500 km.

Un paseo por el bosque

Un passeig pel bosc

Robert Redford interpreta l’escriptor Bill Bryson que, fart d’anar a funerals d’amics i coneguts i pendent de les males notícies de malalties de la gent que té a prop, no vl que se li escapi la vida i decideix emprendre la gran aventura dels Apalatxes. La seva dona, Catherine (Emma Thompson), el convenç que no ho faci sol, i després de moltes trucades amb resultat negatiu, troba un vell amic, Stephen Katz (Nick Nolte) que li diu que sí.

Objectiu ambiciós per a dos iaios poc acostumats a fer coses així, però hi posen voluntat. I viuen situacions difícils i sensacions impressionants. En molts moments ens hem sentit identificades amb el que els passa, des de trobar-te la noia sàvia que se t’enganxa, a la joia de tirar-se en un llit després de caminar molt, o el gust d’una cervesa fresca quan fa molts dies que només beus aigua. O haver de trobar un lloc amb rentadores per fer la bugada de tota la roba bruta, o voler anar a un lloc que veus però no saps com arribar-hi, perquè hi ha una carretera, un riu o un gran abisme. O aquell cel de nit, farcit d’estrelles. I la pujada que no s’acaba mai, mai, mai.

Un paseo por el bosque. Cartell

A walk in the woods

La pel·lícula es basa en el llibre del mateix nom escrit per Bill Bryson, A walk in the woods, escrit quan va retornar als Estats Units en un intent de redescobrir el país després de viure uns anys a Gran Bretanya.

Comèdia divertida sense més pretensions al servei de Robert Redford i Nick Nolte, brillant. Emma Thompson, en el breu paper, mesurada i justa.

Quant a Gloria Condal

Som dues dones d'un petit país, Catalunya. Ens agrada caminar, viatjar i la cultura. Two women from an small country, Catalonia. We like travelling and culture
Aquesta entrada s'ha publicat en Cinema i etiquetada amb . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s