My blueberry nights

És la primera pel·lícula dirigida per Wong Kar Wai que veiem i ens ha agradat.

Situada a Nova York, la protagonista, Elisabeth, després que la seva parella la deixi, coneix un noi que porta un petit bar. L’escolta. La consola. Li dóna pastís de nabius. Ella decideix iniciar un viatge pels Estats Units on va treballant en bars i restaurants i estalviant per comprar un cotxe. Fuig per no patir, i en aquest camí troba gent que s’ho està passant molt més malament que ella: un poli que després de molt temps de separació encara està enamorat de la seva exdona, que al seu torn, s’ofega en un aquell poble petit i sense perspectiva. L’escolta a ell, l’escolta finalment a ella. Després apareix una jugadora, amb una proposta, i també l’escolta. Mentrestant, Jeremy, al bar, va rebent postals on li explica com està. Fins que retorna al bar, guarida. I torna a menjar pastís de nabius.

Ens ha agradat la banda sonora. De fet, la protagonista, Norah Jones, és una cantant famosa que s’estrena aquí com a actriu de cinema. Ens ha agradat com es mou la càmera, els colors, els travellings, com s’apropa als personatges. Ens ha agradat veure la bona gent.

Quant a Gloria Condal

Som dues dones d'un petit país, Catalunya. Ens agrada caminar, viatjar i la cultura. Two women from an small country, Catalonia. We like travelling and culture
Aquesta entrada s'ha publicat en Cinema i etiquetada amb , , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

2 respostes a My blueberry nights

  1. Laia ha dit:

    Jo l’he vista. També m’ha agradat.És planera i molt sensible

  2. caterina ha dit:

    Magnífica pel·lícula que ja vaig recomanar al meu blog i que no em cansaré de dir coses bones d’elles. Em va sorprendre molt gratament quan la vaig anar a veure 🙂

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s