El secreto de sus ojos

Un funcionari jubilat d’un Jutjat Penal argentí es planteja escriure una novel·la basada en un cas que el va commoure i no s’ha tret mai del cap, el de la violació i assassinat d’una noia.

El secreto de sus ojos

Pel·lícula basada en el llibre La pregunta de sus ojos d’Eduardo Sacheri, planteja temes diferents entrelligats: el de la història d’amor pendent entre el funcionari acabat de jubilar, Expósito i la jutgessa. És massa tard per parlar-ne? Planteja el tema de l’amistat entre aquest i un company funcionari, extraordinari i que arribva a un punt límit. Un altre tema, el marit de la noia morta, obsessionat la resta de la seva vida. Fins on pot arribar la venjança? Cal passar pàgina ni que sigui per la pròpia supervivència? Aquest és un tema que, pel passat polític d’Argentina, és ben viu. I el darrer, també vinculat a aquest: el de la impunitat. El poder no té ètica; un assassí pot passar a ser el guardaespatlles de la presidenta?

Ricardo Darín és l’actor que dóna vida al protagonista. Com sempre, fa un personatge creïble, proper, humà. Soledad Villamil és la jutgessa i Guillermo Francela, l’amic, però la resta d’actors també ho fan molt bé. La música és de Frederico Jusid, que ens ha encantat.

Quant a Gloria Condal

Som dues dones d'un petit país, Catalunya. Ens agrada caminar, viatjar i la cultura. Two women from an small country, Catalonia. We like travelling and culture
Aquesta entrada s'ha publicat en Cinema i etiquetada amb , , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s