Crazy heart

Crazy heart

Un cantant de música country recorre el país fent bolos. Té 57 anys i en plena decadència, pel camí ha deixat matrimonis, un fill i moltes ampolles buides de whiski. És dura, la soledat del cantant que viatja constantment, sol. Un dia coneix una noia i s’enamoren, però són molts anys de viure d’una manera determinada i costa. Al final, la redempció de l’alcoholisme no li serveix per recuperar-la, però és capaç de fer front a la vida.

Crazy Heart

A estones em semblava sentir la pudor del tabac i de l’alcohol. Una mica lenta i un tema força vist, però ben treballat. Extraordinària la feina dels dos actors, Jeff Bridges (Oscar al millor actor 2010) i Maggie Gyullenhall (també nominada però es va quedar sense) i bona també la música, d’Stephen Bruton i T. Bone Burnet, guanyadora d’un Oscar.

Quant a Gloria Condal

Som dues dones d'un petit país, Catalunya. Ens agrada caminar, viatjar i la cultura. Two women from an small country, Catalonia. We like travelling and culture
Aquesta entrada s'ha publicat en Cinema i etiquetada amb , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Una resposta a Crazy heart

  1. caterina ha dit:

    Darrerament he anat poc al cinema. He hagut de comprar “El secreto de sus ojos” en dvd perquè se me va passar i tenia ganes de veure-la. Hi he de posar remei. A veure si aquesta setmana li dedic més temps al cinema 🙂

    Besades!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s