Tamara Drewe

Una granja al comtat de Dorset, al Regne Unit, on poden anar escriptors i escriptores a escriure en pau, entre gallines i vaques. Una noia periodista, Tamara, que retorna al poble després de molts anys, canviada, atractiva i que revoluciona el seu entorn.

Tamara Drewe

Comèdia àcida, amb personatges molt ben dibuixats. El d’un escriptor de best-sellers, faldiller, casat amb una dona que li fa de secretària i l’adora. Un granger guapo que sempre ha estat enamorat de Tamara, un escriptor que fa estada a la granja intel·ligent i amable, a qui li falla el procés creatiu. Unes adolescents avorrides que munten un embolic terrible i un músic pretensiós i patètic. Tots plegats giren al voltant de Tamara, que es deixa estimar sense plantejar-se gaires coses més. Desitjos, sexe, gelosia, enveges i frustracions.

Dirigida per Stephen Frears. L’última pel·lícula que li havíem vist va ser The Queen i ha plogut molt des de My beautiful Laundrette, el 1985. Amb guió adaptat de la novel·la gràfica de Posy Simmonds, inspirada alhora en Lejos del mundanal ruido, de Thomans Hardy, conduïda amb mà ferma i subtil per Frears, té una fotografia imponent. Podria ser un drama, però l’hem vista i hem disfrutat.

Quant a Gloria Condal

Som dues dones d'un petit país, Catalunya. Ens agrada caminar, viatjar i la cultura. Two women from an small country, Catalonia. We like travelling and culture
Aquesta entrada s'ha publicat en Cinema i etiquetada amb , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s