Càller – Barcelona

L’exposició de 35 fotografies al Palau Robert de Barcelona mostra imatges de les dues ciutats que han caminat plegades al llarg de quatre segles d’història: mercats, carrers, festes, cares, esglésies, gent que prega, gent que balla…

Càller-Barcelona

Comissariada per Giuseppina Scorrano, una enamorada de la seva terra que, alhora, sent passió per Barcelona, amb el títol de Catalanidade/catalanitat, les imatges de tres fotògrafs sards, Gianluigi Becciu. Corrado Cabras i Marco D’Aietti, plasmen la seva visió, marcada per una ambivalència volguda. Aquesta parada de mercat que veiem, és de Càller o és la Boqueria? Aquesta façana d’un barri mariner, és la Barceloneta o és la Marina de Càller? I aquesta dona que resa dins l’església, és d’aquí o és d’allà? Tot podria ser. Podrien canviar els títols de les imatges i ens ho creuríem.

Vegeu imatges:

http://www.flickr.com/photos/palaurobert/6331436890/in/set-72157628074270790

Quant a Gloria Condal

Som dues dones d'un petit país, Catalunya. Ens agrada caminar, viatjar i la cultura. Two women from an small country, Catalonia. We like travelling and culture
Aquesta entrada s'ha publicat en Exposicions, música, dansa i etiquetada amb , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s